FACT  FIRST ACT KIT voor meer psychologische flexibiliteit  copyright


Dit is een reeks van individuele counseling & coaching sessies gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Training voor meer psychologische flexibiliteit.


In deze reeks worden momenteel de volgende programma's aangeboden:


                                                                                 

  FACT     FACT     FACT

 
 
 
 
 


 

 

 

 

FACT  FIRST ACT KIT voor meer psychologische flexibiliteit bij stress
Dit is een individueel programma met bijhorend werkboek, gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Training.  In 5 sessies leer je de 3 pijlers voor meer  psychologische flexibiliteit aan om beter met stress om te gaan.
Elke sessie duurt 60 minuten.   De 5 sessies worden bij aanvang vastgelegd. Je betaalt per sessie.
In het werkboek vind je oefeningen die je thuis kan doen om vaardigheden te trainen die je psychologische flexibiliteit vergroten.


 

FACT  FIRST ACT KIT voor meer psychologische flexibiliteit bij teveel eten

Dit is een individueel programma met bijhorend werkboek, gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Training. In 5 sessies leer je de 3 pijlers voor meer  psychologische flexibiliteit aan om bewuster te eten en om ruimte te maken voor moeilijke emoties en onaangename lichaamsgewaarwordingen die je voorheen probeerde weg te krijgen met eten.

Elke sessie duurt 60 minuten.  De 5 sessies worden bij aanvang vastgelegd. Je betaalt per sessie. In het werkboek vind je oefeningen die je thuis kan doen om vaardigheden te trainen die je psychologische flexibiliteit vergroten.


 

FACT  FIRST ACT KIT voor meer psychologische flexibiliteit bij stoppen met roken

Dit is een individueel counselingprogramma met bijhorend werkboek, gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Training. In 5 sessies leer je de 3 pijlers voor meer  psychologische flexibiliteit aan die je nodig hebt om te stoppen met roken, om te gaan met drang en je rookstop vol te houden. Elke sessie duurt 45 minuten.  De 5 sessies worden bij aanvang vastgelegd. Je betaalt per sessie. Er is een tussenkomst door de Vlaamse overheid voorzien, meer info zie Rookstopbegeleiding in Vlaanderen

In het werkboek vind je oefeningen die je thuis kan doen
om vaardigheden te trainen die je psychologische flexibiliteit vergroten.


FACT voor psychologische flexibiliteit

Deze FACT  FIRST ACT KIT sessies kunnen ook via Skype verlopen. De voorwaarde hiervoor is dat je een goede internetverbinding hebt en een rustige locatie voorziet voor de duur van de sessie. De totale som van de vijf Skype sessies wordt, na een korte kennismaking en het vastleggen van de data, op voorhand betaald. De werkbladen worden als Pdf per sessie via e-mail verzonden.


Deze sessies worden gegeven door Katelijne Lauwers; ACT-coach/trainer, Gedragscounselor, Klinisch psycholoog, Doctor in de psychologie en erkend Tabakoloog; voor meer info zie Counseling