FIT & CO in-company YOGA
FIT & CO in-company YOGA biedt u "in-company" yogasessies en mindful YOGA-based ACT coaching aan. 
Al deze sessies worden begeleid door  Katelijne Lauwers, Yoga teacher (RYS 200 TT; Yin basic 50TT, Yin advanced 30TT), ACT*-counselor, Klinisch Psycholoog en Doctor in de Psychologie (Neuro- & Psychofysiologie).

Sessies kunnen doorgaan in het Nederlands of in het Engels.

Waarom yoga op de werkplek organiseren?
De voordelen van yoga op het werk zijn groot. Yoga helpt om de balans te vinden tussen werkdruk en privéleven. De deelnemers leren beter omgaan met stress, hun concentratie verbetert, ze leren focussen, loslaten, out of the box-denken, en goed voor hun lichaam zorgen. Het is dus een total work-out voor lichaam en geest, die werknemers in balans brengt en zo op termijn zorgt voor een grotere productiviteit.
Yoga is ook een goede tool om een burn-out te VOORKOMEN.

FIT & CO in-company YOGA biedt u de volgende opties: 

"In-Company" yogalessen
Yogalessen op maat van uw bedrijf, in uw bedrijf!
​​​​​​​Sessie kunnen doorgaan 's morgens, tijdens de middagpauze of tijdens de werkuren en duren ofwel 30 min of een uur. Deze sessies gaan 1 à 2x per week door gedurende minstens 8 weken. Minimum aantal deelnemers is 10. De deelnemers engageren zich om aanwezig te zijn gedurende het hele traject.

​​​​​​​Mindful yoga-based ACT coaching
Een holistic mind-body coachingprogramma van 8 sessies. Dit programma integreert yoga, neuroscience en gedragsverandering (ACT*) om meer psychologische flexibiliteit bij de deelnemers te bekomen.

Min. 10 en max. 15 personen. De deelnemers engageren zich om aanwezig te zijn gedurende het hele traject.
Duur van de wekelijkse sessie = 3 uur 
Totaal aantal sessies = 8

* ACT of Acceptance and Commitment Training is een nieuwe trainingsvorm binnen het gedragstherapeutisch kader.
​​​​​​​De focus van ACT ligt op het vergroten van de psychologische flexibiliteit door 6 vaardigheden aan te leren: HIER EN NU LEVEN, ACCEPTEREN, FLEXIBEL MET JEZELF OMGAAN, LOSKOMEN VAN NIET-HELPENDE GEDACHTEN, ONTDEKKEN WAT JE ZELF BELANGRIJK VINDT EN DOEN WAT ER TOE DOET


FIRST ACT KIT YOGA-based training voor meer psychologische flexibiliteit bij STRESS 
​​​​​​​Dit is een programma van 5 sessies waarbij yogaoefeningen worden gecombineerd met FIRST ACT KIT training voor meer psychologische flexibiliteit bij STRESS om zo een burn-out bij de medewerkers te voorkomen.
De deelnemers leren wat stress is, wat stress met hen doet en hoe ze kunnen omgaan met stress ipv stress weg te krijgen.
en druk leven zit vol stressmomenten. Het is niet de bedoeling om deze stressmomenten weg te krijgen, want een spanningsloos bestaan is niet voorstelbaar en niet wenselijk; "stress hoort bij het leven"! Nochtans is het dat wat we heel vaak doen: onze stress proberen weg te krijgen.
​​​​​​​Maar in plaats van energie te steken in het weg krijgen van stress, kunnen we beter energie steken in het vinden van de balans in ons leven en hoe we met stress kunnen omgaan, dit noemen we "onze psychologische flexibiliteit vergroten".
Dit groepsprogramma is gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Training (FACT), een actieve en snelle vorm van ACT.  De 6 ACT-vaardigheden worden in FACT samengebracht in 3 pijlers voor meer psychologische flexibiliteit. Deze pijlers zijn openheid, bewustzijn en engagement.
​​​​​​​Bij dit programma hoort een werkboek. In dit werkboek vinden de deelnemers oefeningen om thuis te doen. Zo kunnen ze zelf hun vaardigheden trainen en zo hun psychologische flexibiliteit vergroten.

Min. 10 en max. 15 personen per programma. De deelnemers engageren zich om aanwezig te zijn gedurende het hele traject.
Duur van de wekelijkse sessie = 3 uur
Totaal aantal sessies = 5


​​​​​​​​​​​​​​Meer info:  Katelijne Lauwers 
Tel
: 0477 79 92 50
Emailyoga@fitenco.be

FIT & CO in-company YOGA  - teambuilding events

Tijdens de zomermaanden organiseert FIT & CO outdoor yoga events op unieke locaties in onze provincie of in de regio.
Een outdoor yoga event kan een fijne teambuildingactiviteit zijn voor jouw bedrijf. Doe mee en ervaar het met je team!

Meer info FIT & CO outdoor yoga
​​​​​​