FIT & CO in-company YOGA
FIT & CO in-company YOGA biedt u "in-company" yogasessies en mindful YOGA-based FACT coaching aan. 
Al deze sessies worden begeleid door  Katelijne Lauwers, Yoga teacher (RYS 200 TT; Yin basic 50TT, Yin advanced 30TT), FACT*-counselor, Klinisch Psycholoog en Doctor in de Psychologie (Neuro- & Psychofysiologie).

Sessies kunnen doorgaan in het Nederlands of in het Engels.

Waarom yoga op de werkplek organiseren?
De voordelen van yoga op het werk zijn groot. Yoga helpt om de balans te vinden tussen werkdruk en privéleven. De deelnemers leren beter omgaan met stress, hun concentratie verbetert, ze leren focussen, loslaten, out of the box-denken, en goed voor hun lichaam zorgen. Het is dus een total work-out voor lichaam en geest, die werknemers in balans brengt en zo op termijn zorgt voor een grotere productiviteit.
Yoga is ook een goede tool om een burn-out te VOORKOMEN.

FIT & CO in-company YOGA biedt u de volgende opties: 


"In-Company" yogasessies - LIVESTREAM 
Als bedrijf kan je je medewerkers van thuis uit/ in een ruimte op het werk laten deelnemen aan de bestaande online yogasessies tegen een aangepast tarief. Neem contact op voor meer info: yoga@fitenco.be​​​​​​​

​​​​​​​Mindful yoga-based FACT coaching
Een holistic mind-body coachingprogramma van 8 sessies. Dit programma integreert yoga, neuroscience en gedragsverandering (FACT*) om meer psychologische flexibiliteit bij uw medewerkers te bekomen.

Min. 10 en max. 15 personen. De deelnemers engageren zich om aanwezig te zijn gedurende het hele traject.
Duur van de wekelijkse sessie = 3 uur 
Totaal aantal sessies = 8

* FACT of FOCUSED Acceptance and Commitment Training is een nieuwe trainingsvorm binnen het gedragstherapeutisch kader.
FACT steunt op  3 pijlers voor meer psychologische flexibiliteit: openheid, bewustzijn en engagement.  De focus van FACT ligt op een lange-termijn levenskwaliteit en niet op korte termijn oplossingen of het tijdelijk vermijden van problemen.
Yoga oefeningen en mindfulness worden gebruikt om de deelnemers te laten ervaren (in plaats van erover te praten) wat innerlijke processen zijn en ze toe te laten ipv er tegen te vechten.

FIRST ACT KIT YOGA-based training voor meer psychologische flexibiliteit bij STRESS 
​​​​​​​Dit is een programma van 5 sessies waarbij yogaoefeningen worden gecombineerd met FIRST ACT KIT training voor meer psychologische flexibiliteit bij STRESS om zo een burn-out bij uw medewerkers te voorkomen.
Deelnemers leren wat stress is, wat stress met hen doet en hoe zij op dit moment met stress omgaan en dat dit ook anders kan. Een druk leven zit nu eenmaal vol stressmomenten. Het is niet de bedoeling om stressmomenten uit het leven te bannen, want een spanningsloos bestaan is niet voorstelbaar en niet wenselijk; stress hoort nu eenmaal bij het leven!  Maar de gedragspatronen die de deelnemers op dit moment gebruiken om met stress om te gaan werken blijkbaar niet en/of kosten heel veel energie. De bedoeling is dat de deelnemers bewust worden van deze energieverslindende gedragspatronen en samen op zoek gaan naar nieuwe gedragspatronen die een goede balans geven om flexibel met stress om te gaan. Dit groepsprogramma is gebaseerd op Focused Acceptance & Commitment Training (FACT), een heel actieve en snelle vorm van ACT voor meer psychologische flexibiliteit bij stress, met als doel een burn-out te voorkomen.  FACT steunt op 3 pijlers voor meer psychologische flexibiliteit: openheid, bewustzijn en engagement.
Yoga oefeningen en mindfulness worden gebruikt om de deelnemers te laten ervaren (in plaats van erover te praten) wat innerlijke processen zijn en ze toe te laten ipv er tegen te vechten.
​​​​​​​Bij dit programma hoort een werkboek. In dit werkboek vinden de deelnemers oefeningen om thuis te doen. Zo kunnen ze zelf hun vaardigheden trainen en zo hun psychologische flexibiliteit vergroten.

Min. 10 en max. 15 personen per programma. De deelnemers engageren zich om aanwezig te zijn gedurende het hele traject.
Duur van de wekelijkse sessie = 3 uur
Totaal aantal sessies = 5


​​​​​​​​​​​​​​Meer info:  Katelijne Lauwers 
Tel
: 0477 79 92 50
Emailyoga@fitenco.be


FIT & CO in-company YOGA  - teambuilding events

Tijdens de zomermaanden organiseert FIT & CO outdoor yoga events op unieke locaties in onze provincie of in de regio.
Een outdoor yoga event kan een fijne teambuildingactiviteit zijn voor jouw bedrijf. Doe mee en ervaar het met je team!

Meer info FIT & CO outdoor yoga
​​​​​​