FAQ:

Is yoga iets voor mij?

Yoga gaat niet over hoe lenig en krachtig je bent; of over wat je buur beter kan dan jij. Yoga gaat om de ervaring, niet om de prestatie. Yoga gaat over bewust worden, je fysieke capaciteiten aanvaarden, ongeacht hoe ver je kan gaan in een houding. Yin yoga is en heel zachte vorm van yoga om een soepeler lichaam te krijgen, zonder krachtinspanning, maar is daarnaast ook een sterke oefening in geduld. Vinyasa Yoga is intensief (yang yoga) maar toegankelijk voor iedereen, omdat er steeds verschillende variaties worden aangeboden. Door bewust te worden van je fysieke capaciteiten en respect te hebben voor je lichaam, kies jij die variatie die je lichaam aan kan.

Wil je graag ervaren wat yoga bij Yoga  studio FIT & CO met jou doet, neem dan een proefles aan 8€ voor de LIVE lessen in de studio of voor de online lessen.
Reserveren voor de lessen in de studio kan hier of stuur een SMS naar 0477 79 92 50 met vermelding van "proefles, de dag en het uur en je e-mail adres"; krijg je een "OK" terug dan is er voor jou een plaatsje vrij op de mat in de yogastudio.
Meer info over de de online proefles vind je hier.
​​​​​​​
Moet ik reserveren?

We laten slechts een beperkt aantal personen toe in de LIVE lessen (10 personen, nu owv corona slechts 5 personen). Als je een beurtenkaart hebt, kan je zelf je beurt reserveren via de app of via de RESERVEER HIER JE YOGASESSIE knop op deze website. 

Wil je een losse beurt nemen,dan kan dit door je les te reserveren via de RESERVEER HIER JE YOGASESSIE ​​​​​​​ knop op deze website.
Prijs voor een losse beurt is 12€. Je kan de beurt ter plaatse betalen via Payconic of je brengt gepast geld mee.
​​​​​​​

Wanneer kan ik instappen? / Welk niveau heb ik nodig?

Je kan op elk moment van het jaar in een les instappen. Aan alle lessen nemen zowel minder als meer gevorderden deel. Voor elk niveau worden verschillende variaties aangereikt. Uit respect voor je fysieke capaciteiten, kies jij voor de variatie die je lichaam aankan. Welke variatie je ook kiest, wees eerlijk tegen jezelf. Met het oog op het voorkomen van blessures is het belangrijk om je eigen grenzen te accepteren. Forceer je zelf nooit, ervaar je fysieke capaciteiten zoals ze zijn, zo kom je verder. De boodschap is: "Daag je zelf uit, met respect voor je eigen grenzen". Kies dus de variatie die past bij jouw lichaam, niet bij het lichaam van je buur. Meld gezondheidsklachten steeds aan de docent.

Weet je niet welke vorm jou het beste ligt; dan kan je instappen in de YinYang yogales en de twee yoga vormen (Yin en Vinyasa) ervaren. Je kan daarna kiezen om in deze les te blijven of om over te schakelen naar een Yin of een Vinyasa les. Aan jou de keuze.

Wens je meer begeleiding, kies dan voor een individuele yogasessie
Een individuele les, is een yogasessie op maat:

Wat heb je nodig om aan yoga te doen?
  • Yoga mat
  • dekentje
eventueel:
  • bolster
  • 2 blokken
  • strap
Breng je eigen materiaal mee, owv Corona! sporttassen zijn wel niet toegelaten!


Het beoefenen van sportieve activiteiten kan risico’s met zich meebrengen. Het deelnemen aan de lessen is geheel voor eigen risico van de deelnemer. Yoga  studio FIT & CO kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen, materiële schade of diefstal die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen en/of aanwezigheid in de lessen.
​​​​​​​