Je kan voor de LIVE yoga sessies in de studio en de outdoor yogasessies in den HOF  een 12- beurtenkaarten nemen of je kan per beurt (12€ voor "yoga in den HOf" en 15€ voor een "LIVE sessie in de studio") reserveren.
​​​​​​​Neem je een 12 beurtenkaart dan krijg je ook toegang tot alle online yogalessen zolang je geldige beurten op je beurtenkaart hebt. 
Zowel voor de outdoor als de indoorsessies kan je enkel naar de les komen als je een bevestiging gekregen hebt.

Wil je graag ervaren wat yoga bij YOGA studio FIT & CO met jou doet, dan kan je een proefles* nemen voor de LIVE lessen in de studio (8€) of voor de online lessen (6€). Je kan je proefles reserveren door een SMS te sturen naar 0477 79 92 50 met vermelding van "proefles, de dag en het uur"; Indien je een "OK" terug krijgt dan is er voor jou een plaatsje vrij op de mat in de yogastudio of ontvang je de mail voor de online les. Betalen kan via Payconiq, of gepast geld!

Je kan ook een individuele yogales volgen.

* Proeflessen kunnen niet voor een yogasessie in den hof

12 beurtenkaart yoga - 
op  te nemen binnen de 4 maanden

150€

Beurten kunnen gebruikt worden voor:

  • YOGA sessies in groep in de YOGA Studio
  • Yoga in de hof (in de zomermaanden)
  • Je kan gratis deelnemen aan de online lessen, zolang je geldige beurten hebt. De mail met de links wordt  automatisch verstuurd naar je mailadres.

Door CORONA zijn de plaatsen voor de LIVE groepslessen beperkt en moet je reserveren. Je kan ten vroegste 7 dagen op voorhand tot ten laatste 1 uur voor de les begint, reserveren voor de yogales. Annuleren kan tot 2 uur op voorhand.Kijk dus regelmatig, want ook al is een les volzet, er kan altijd nog iemand annuleren, of zet je op de wachtlijst.

Je kan deze les betalen met je beurtenkaart of ter plaatse betalen (GEPAST cash geld of paconiq):
​​​​​​​

Bestand

Spelregels Yoga

Bestand Downloaden
Ben je op zoek naar meer balans, rust en tijd voor jezelf, of wil je graag kennis maken met yoga en ontdekken wat yoga voor jou kan doen, kies dan voor een individuele gepersonaliseerde yogasessie.
individuele yogasessies gaan enkel door op afspraak. Prijs is 65€ per uur.​​​​​​​
Meer info: Yoga studio FIT & CO:
Tel: 0477 79 92 50
Email: yoga@fitenco.be

Onze App 

Ben je een FIT & CO yogi met een GELDIGE beurtenkaart dan kan je de APP  hier downloaden om je afspraken te annuleren en/of te verplaatsen.
Deze app kan enkel gebruikt worden als je een GELDIGE beurtenkaart hebt