Bij ONLINE YOGA studio FIT & CO, de online yogastudio van Katelijne,  kan je terecht voor livestreaming online Yin yoga en Vinyasa yoga sessie .Wil je liever een individuele online yogasessie dan kan dit ook.
Lesrooster online lessen
Meer info over de verschillende yogastijlen (Yin, Vinyasa) vind je hier.
Dinsdag
20:00 - 21:00u :Vinyasa SOFT FLOW Yoga (1u)
21:15 - 22:15u : Yin voor het slapen gaan (1u)
Zaterdag
08:45 - 09:45u : Yin Yoga (1u)
10:00 - 11:15u : Vinyasa (1u15)

Je moet helemaal niet lenig zijn om aan yoga te doen. Bij ONLINE YOGA studio FIT & CO kiezen we voor functionele yoga, waardoor iedereen op een veilige manier leert bewegen binnen zijn eigen mogelijkheden. Yoga gaat om de ervaring, niet om de prestatie. Yoga gaat over bewust worden, contact maken met jezelf, en je fysieke capaciteiten aanvaarden, ongeacht hoe ver je kan gaan in een houding. 
​​​​​​​Bij ONLINE YOGA studio FIT & CO vind je ook geen zweverige yoga, maar yoga waar yoga voor dient; voeling krijgen met je lichaam en evenwicht vinden tussen lichaam, geest en emoties door middel van de adem. Een total "work-out" maar dan zonder prestaties, of beter gezegd een "work-in" voor lichaam en geest.​​​​​​​

Elke week ontvang je een mail met de links naar de 4 online yogasessies van die week. Jij kan zelf kiezen aan welke sessie(s) je deelneemt. Je moet niet reserveren, je kan aan alle lessen in die week deelnemen.
​​​​​​​Voor 50€ ontvang je 5 mails met de 4 online yogalessen van die week (zie uurrooster hier boven)
Overschrijving kan op rekeningnummer BE68 7350 1086 8634 met vermelding ONLINE-YOGA en je naam en stuur een mailtje naar yoga@fitenco.be.
Heb je nog een geldige beurtenkaart voor de yogalessen,  dan krijg je gratis toegang tot alle online yogalessen zolang je geldige beurten op je beurtenkaart hebt. 

Wil je graag eens proberen dan kan dat voor 8€. Schrijf dit bedrag over op BE68 7350 1086 8634 met vermelding ONLINE-YOGA en je naam en stuur een mailtje naar yoga@fitenco.be, als ik het bedrag ontvangen heb stuur ik je de mail met de online lessen van die week.

Even praktisch, hoe gaan we te werk bij de online lessen?
  • installeer de zoom app op je telefoon/tablet of laptop (https://zoom.us/downloadLet op: je moet zelf GEEN account aanmaken of je registreren, dus GEEN SIGN In of Sign Up doen in ZOOM!!!!
    Klik in de mail die je ontvangen hebt op de link van de les waaraan je wil deelnemen. Geef  NAAM EN VOORNAAM in. Je komt dan in een wachtruimte terecht en ik laat je dan toe tot de les.
    De video en microfoon staat open als je in de les binnenkomt; iedereen kan je horen en zien. Als we aanmelden zwaaien we even naar mekaar en als je wil kan je dan je video en/of micro afzetten, zodat je alleen nog mij hoort en ziet.  

  • Als de les start gaan alle microfoons AF , zodat je enkel nog mij hoort en ziet, zo kan je in alle rust deelnemen aan je les.

  • Wat heb je nodig: losse kledij om makkelijk te bewegen; een matje (of een tapijt die niet schuift!); een yogabolster of een of meerdere stevige kussens of rol een (fleece)deken of badhanddoek op tot een rol; 2 yogablokken of 2 stevige boeken.

  • Het deelnemen aan deze lessen is geheel voor eigen risico van de deelnemer. ONLINE YOga studio FIT & CO kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de online lessen. Deelnemen aan de lessen betekent dat je hiermee akkoord gaat.

image-278636-yogastudio_foto_2.w640.png

Ben je op zoek naar meer balans, rust en tijd voor jezelf, of wil je graag kennis maken met yoga en ontdekken wat yoga voor jou kan doen, kies dan voor een individuele gepersonaliseerde yogasessie online, meer info


Altijd op zoek naar mooie, originele, draagbare, betaalbare, en duurzame sportkleding, dan kan je de collectie van Pure By Luce  aankopen bij YOGA studio FIT & CO
De prints van deze collectie worden gemaakt door internationale artiesten die Loes tijdens haar reizen ontmoet en laten je dromen van exotische en feelgood bestemmingen.
Elk kledingstuk wordt gemaakt in Europa en is vegan en PVC-vrij. 
De leggings, tops en sweaters zijn niet alleen zalig om te dragen tijdens een yogasessie, maar ook tijdens je fitness workout of bij een running sessie.
Je kan passen voor of na de yogales of je kan een afspraak maken met Katelijne op 0477 79 92 50 en dan kan je in alle rust passen en kiezen.